gourmand

Acabem de rebre la bona notícia de que l’edició anglesa de la nostra darrera guia d’enoturisme, Vinologue Priorat acaba de guanyar el premi de “Millor llibre d’enoturisme europeu” (d’una editorial d’Estats Units) dels prestigiosos Premis Gourmand. Es tracta del concurs de llibres de vins i gastronomia més important del món, i cada any hi participen més de 5.000 llibres publicats a més de cent països arreu del món.

Naturalment estem molt contents d’haver rebut aquest reconeixement a la nostra feina, cosa que ens anima a continuar treballant en noves guies com la que estem preparant de la DO Montsant per principis del 2014. Estem molt il·lusionats també perquè la guia és finalista a rebre el premi de millor llibre del món, “Gourmand Best in the World” que s’anunciarà durant la seva cerimònia anual i fira de llibres de cuina que tindrà lloc a Beijing (China) el 20 de maig del 2014.

Per tal de celebrar aquest premi, fins a final de desembre us oferim l’ENVIAMENT GRATUÏT si compreu el llibre a través de la nostra nova botiga online. Aquestes festes, aprofiteu per regalar enoturisme!