montsant

La nostra nova guia d’enoturisme sobre la regió de la DO Montsant ja és gairebé a punt! Durant els últims sis mesos hem dedicat exclusivament a la seva producció per tal que pugui estar al mercat aquesta primavera. Des que vam començar a treballar en la guia de la DOQ Priorat fa més d’un any i mig teníem la idea de complementar-la amb aquesta altra que creiem crucial per conèixer la riquesa vitivinícola de la comarca del Priorat. I finalment, el moment de veure aquest somni realitzat ha arribat.

Però pel que fa a la venda i distribució, amb aquesta guia volem experimentar amb un format nou: el micromecenatge. Tot i que normalment hem venut els nostres llibres en botigues físiques o per
correu a través de la nostra botiga online, aquesta vegada hem decidit llançar-lo a través del web Verkami a Catalunya i Espanya i a través de Kickstarter a l’estranger. Bàsicament, són plataformes que permeten que la gent pre-compri el llibre per avançat abans de que surti al mercat, per tal d’assegurar-se de ser un dels primers a tenir-lo a casa, i alhora ajudi a la seva impressió. També oferim algunes recompenses especials per la gent que tingui ganes de recolzar el projecte amb un finançament una miqueta més gran, incloent la recompensa màxima en la qual l’autor oferirà visites i tastos guiats personalment als cellers de la regió.

Com hem dit es tracta d’un experiment per intentar distribuir el llibre de la manera més directa possible al consumidor final: l’amant del vi. També per intentar implicar més al lector en el procés de publicació del llibre, perquè poguem continuant sent independents i no rebre subvencions de ningú. Si aquesta vegada funciona estem convençuts que això ens ajudarà a continuar escrivint guies de regions poc conegudes.

Així que, si t’agrada el que fem i ens vols donar un cop de mà en la publicació d’aquest llibre comprant-lo per avançat, sisplau visita la campanya de Kickstarter si ets fora d’Espanya i la de Verkami si hi ets. Moltes gràcies a tots!